Over Euro Service Heating - Thermeco

In 2015 slaan Euro Service Heating en Thermeco de handen in elkaar en werden zij logischerwijs Euro Service Heating – Thermeco. Samen zorgen zij voor het plaatsen én onderhouden van verwarmingsketels, centrale verwarming, sanitair, schouwvegen, en kleine elektriciteitswerken. De uitstekende service en het vakmanschap blijven behouden.

Euro Service Heating
Euro Service Heating BVBA is een modern, sterk groeiend en slagvaardig bedrijf. Met een specialisatie in het onderhoud en reinigen van cv-ketels, herstellingen en depannages aan verwarmings- en sanitaire installaties kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Tevens voor het reinigen van uw schouwen.

Thermeco
De techniekers van Thermeco staan in voor het plaatsen van de installaties. Het zijn hoogopgeleide specialisten met jarenlange, relevante ervaring in diverse industriële verwarmingstechnieken. Thermeco legt zich ook toe op groene technieken.

Nu zijn de krachten samengebundeld in Euro Service Heating - Thermeco.

 

CertificatenLogo Codicol - certificaten ESH - Thermeco

De techniekers van Euro Service Heating – Thermeco beschikken over alle erkenningen en leveren bij keuring en/of onderhoud van uw stookolieketel het officiële Cedicol-attest af indien uw ketel beantwoordt aan de vereiste normen.